The man who knows no foreign language, knows nothing of his mother.

LEG OF LAMB





Leg of lamb is a perfect main dish. This recipe is about lamb with mustard, which becomes crunchy when baked, and is studded with garlic. It makes a wonderful Easter dinner.
 
Ingredients
1 800 g pound bone-in leg of lamb
3 cloves garlic, cut into slivers
½ teaspoon salt
¼ teaspoon ground black pepper
1 cup Dijon mustard (Any mustard can be used. A grainy country-style mustard works well)

Cooking Instructions
Heat oven to 280 degrees F. Sprinkle lamb with salt and pepper. Make slits in various parts of the lamb and insert the slivered garlic. Coat the leg with mustard.
Roast about 1 hour 20 minutes, for medium-rare (125 degrees F. to 130 degrees F.) Let rest 20 minutes before carving.

Cosciotto di agnello
Il cosciotto di agnello è un secondo ideale. Questa ricetta è tutta incentrata sull’agnello che diventa croccante se cotto al forno e steccato con l’aglio. È perfetto per la cena di Pasqua.

Ingredienti
1 coscia di agnello con osso da circa 800 grammi
3 spicchi d’aglio tagliati a strisce
mezzo cucchiaio di sale
un pizzico di pepe
1 tazza di senape di Digione (Qualsiasi tipo di senape può essere usata, anche una senape in grani va benissimo!)

Preparazione
Scaldare il forno a 280 gradi e cospargere l’agnello con il sale e il pepe. Praticare dei tagli nella carne e steccarla con l’aglio a strisce. Cospargere la coscia con la senape.
Fare arrostire per circa un ora e 20 minuti per una cottura al sangue, lasciare riposare 20 minuti prima di tagliarlo.

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